AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahimde kan görmek

Kahve falında rahimde kan görmek

Kahve falında rahimde kan görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahimde kan gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Kahve falında rahimde kan görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında rahimden kan aktığını görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahim görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kıllı rahim görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında rahim kanaması görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hak yolundan ayrılacağına delalettir.

Kahve falında rahimin dışarı çıktığını görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalettir.

Kahve falında rahim temizlemek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir