AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap rafı görmek

Kahve falında kitap rafı görmek

Kahve falında kitap rafı görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kitap rafı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında kitap rafı görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında raflarda kitap görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boş raf görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu raf görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dolap rafı görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam raf görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, anne baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında raf görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında mutfak rafı görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir