AnaSayfa / Genel / Kahve falında raf temizlemek

Kahve falında raf temizlemek

Kahve falında raf temizlemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, faydalı şeyler yapacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, heveslerinin de azalacağına delalettir.

Kahve falında raf temizlemek gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında raf temizlemek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında raf yapmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolap rafı görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tahta raf görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işarettir.

Kahve falında boş raf görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında rafta ayakkabı görmek cesaretinin yerine geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet eder.

Kahve falında raflarda kitap görmek haram mal yiyip içeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Kahve falında raf görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir