AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmak görmek

Kahve falında ayak parmak görmek

Kahve falında ayak parmak görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ayağında altı parmak görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmaklarının koptuğunu görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine alamet eder.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağı kesmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının çoğaldığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir