AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağında kıl görmek

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağında kıl gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayak parmaklarında kıl görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek çevresinin genişleyeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parmağında kıl görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aşama göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında kıllı parmak görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında parmak kılı görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret eder.

Kahve falında el parmaklarında kıl görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarda kıl görmek bol kazanç getireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir