AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının kırıldığını görmek

Kahve falında parmağının kırıldığını görmek

Kahve falında parmağının kırıldığını görmek umutsuzluk yaşanacağına, bereketli işler yapacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bilişim, medya, halkla ilişkiler konularında olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak kırılmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklarının kırıldığını görmek kişinin geri planda kalacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, gelirinin artacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağı kırılmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağının kırıldığını görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir