AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü pürüzsüz görmek

Kahve falında yüzünü pürüzsüz görmek

Kahve falında yüzünü pürüzsüz görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü pürüzsüz gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında pürüzsüz yüz görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü pürüzsüz görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, her istediğini alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen at görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne kara görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü kapkara görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yakmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir