AnaSayfa / Genel / Kahve falında pullu tülbent görmek

Kahve falında pullu tülbent görmek

Kahve falında pullu tülbent görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, uzun yaşayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pullu tülbent gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında pullu tülbent görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında tavla pulu görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında pullu ayakkabı görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük pullu balık görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damga pulu görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında yeşil pul görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık pulu temizlemek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında pullu balık görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, başarısının düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir