AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pul görmek

Kahve falında yeşil pul görmek

Kahve falında yeşil pul görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil pul gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Kahve falında yeşil pul görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pullu mendil görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında posta pulu görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acı pul biber görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında boncuk pul görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işaret eder.

Kahve falında elbise pulu görmek istediklerini elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz pullu elbise giymek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir