AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta yara görmek

Kahve falında parmakta yara görmek

Kahve falında parmakta yara görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında parmakta yara gördüyseniz:

  • Borç alışverişleri ya da ani harcamalar ekstra stres nedeni olabilir.

Kahve falında parmakta yara görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek erken evlilik yapacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak yarası görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulur.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağından yaralanmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağında yara görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yeni siparişler alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir