AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak yarası görmek

Kahve falında parmak yarası görmek

Kahve falında parmak yarası görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, keyfinin yerine geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında parmak yarası gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağında yara görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında parmak yarası görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak yara görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmakta yara görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine işarettir.

Kahve falında parmağının yaralandığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında parmağından yaralanmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında parmakta yara görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir