AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, bereketin geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet eder.

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kıyamet kopmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine delalet eder.

Kahve falında saçları kopmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, tüm özlemini gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kopmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolları kopmak toplum içindeki yerin değerleneceğine, muradınıza ereceğinize işarettir.

Kahve falında eli kopmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağı kopmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağı kopmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir