AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında banyo yapmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında yıkanmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek insanlara küsüleceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin yanında başka birini görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın yanında başka kadın görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanında başka birini görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kalp kırıklığı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir