AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşete idrar yapmak

Kahve falında poşete idrar yapmak

Kahve falında poşete idrar yapmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşete idrar yapmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Kahve falında poşete idrar yapmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet eder.

Kahve falında poşete kaka yapmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Kahve falında idrar yapmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sık sık idrar yapmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında bol idrar yapmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında idrarını üstüne yapmak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil idrar yapmak yeni mallara sahip olacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir