AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil idrar yapmak

Kahve falında yeşil idrar yapmak

Kahve falında yeşil idrar yapmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil idrar yapmak gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yeşil idrar yapmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil idrar görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak sevinç dolu haberler alacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bol idrar yapmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sık sık idrar yapmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içine idrar yapmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına inanılır.

Kahve falında halıya idrar yapmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir