AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar yapmak

Kahve falında idrar yapmak

Kahve falında idrar yapmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, arkasından gıybet edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında idrar testi yapmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar tahlili yapmak sağlığın da bozulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette idrar yapmak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete idrar yapmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı idrar yapmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, kısmetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında evin içine idrar yapmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine idrar yapmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli idrar yapmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir