AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar torbası görmek

Kahve falında idrar torbası görmek

Kahve falında idrar torbası görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, amaçlarına ulaşmaya, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, işlerinin çok açılacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında idrar torbası gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Kahve falında idrar torbası görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir torba kömür görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında bir torba ekmek görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir torba pirinç görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında torbaya su doldurmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu torba görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, giderileceğine delalettir.

Kahve falında torbada kömür görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek işinde de hep başarılı olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir