AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal sıkmak

Kahve falında portakal sıkmak

Kahve falında portakal sıkmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında portakal sıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında portakal suyu sıkmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal sıkmak canının ve malının garantide olacağına, zorlukları aşacağına işaret eder.

Kahve falında portakal suyu görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal ve greyfurt görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında portakal ve limon görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal yediğini görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal almak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir çuval portakal görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir