AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ve greyfurt görmek

Kahve falında portakal ve greyfurt görmek

Kahve falında portakal ve greyfurt görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Kahve falında portakal ve greyfurt gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler ortaya çıkabilir veya yeni haberlere göre bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yeniden planlayarak veya gerekli değişiklikleri yaparak daha iyi bir konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında portakal ve greyfurt görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında greyfurt bahçesi görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında greyfurt görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında greyfurt suyu içmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında greyfurt sıkmak çok iyi işler yapılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında greyfurt ağacı görmek belki ölümler görüleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon ve portakal görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında elma portakal görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir