AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Kahve falında iç çamaşırı satın aldığını görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı satın almak yüksek moral sahibi olunacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı satın almak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayatını yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşır satın almak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşır aldığını görmek içinin ferahlayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı aldığını görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı aldığını görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, barış için adım atacağına inanılır.

Kahve falında alt iç çamaşırı görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir