AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv satın aldığını görmek

Kahve falında civciv satın aldığını görmek

Kahve falında civciv satın aldığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, iyilik bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, daima zinde ve genç kalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında civciv satın aldığını gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Kahve falında civciv satın aldığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civciv satın almak iş için gurbete gidileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulur.

Kahve falında civciv aldığını görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz satın aldığını görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında küpe satın aldığını görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Kahve falında et satın aldığını görmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye satın aldığını görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir