AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba satın aldığını görmek

Kahve falında araba satın aldığını görmek

Kahve falında araba satın aldığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında araba satın aldığını gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Kahve falında araba satın aldığını görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında süt satın aldığını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulur.

Kahve falında kuzu satın aldığını görmek işinden evine gidip geleceğine, yanlış yollardan döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında un satın aldığını görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında portakal satın aldığını görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin satın aldığını görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir