AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi satın aldığını görmek

Kahve falında kedi satın aldığını görmek

Kahve falında kedi satın aldığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, malını ve canını riske edeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında kedi satın aldığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında kedi satın aldığını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber satın aldığını görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında tarla satın aldığını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ev satın aldığını görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında daire satın aldığını görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında zeytin satın aldığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, harcama gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında kitap satın aldığını görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir