AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker satın aldığını görmek

Kahve falında şeker satın aldığını görmek

Kahve falında şeker satın aldığını görmek başarılı olacağına, ümitsizliğe, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, evlerindeki huzurun artacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker satın aldığını gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Kahve falında şeker satın aldığını görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında toz şeker satın almak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında şeker satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker aldığını görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında toz şeker aldığını görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden şeker aldığını görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının şeker aldığını görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, aradaki buzları eriteceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu satın aldığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir