AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını öpmek

Kahve falında ayaklarını öpmek

Kahve falında ayaklarını öpmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, donatacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölen kişinin ayağını öpmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir dostun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin ayağının altını öpmek dostlardan zarar görüleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek can sıkıntısının geçeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ayağı öpmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tabanı öpmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek mutlu olacağına ve güleceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir