AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın altında nasır görmek

Kahve falında ayağın altında nasır görmek

Kahve falında ayağın altında nasır görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında ayağın altında nasır gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının altında nasır görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında ayak altında nasır görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, başarılarının kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, riske atılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek çok büyük üzüntü duyacağına, unvan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nasırlı ayak görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine inanılır.

Kahve falında ayak nasırı görmek düzeninin yıkılmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında nasırlı el tutmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir