AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen beyaz tabak görmek

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işarettir.

Kahve falında porselen beyaz tabak gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına alamet eder.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak kırmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak hediye almak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak almak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak satın almak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, zor durumların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir