AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli porselen tabak gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek sıkıntı çekeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak görmek evlat sahibi olunacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulur.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak satın almak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen tabak hediye almak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak almak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir