AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabak aldığını görmek

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, bekarsa evleneceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak aldığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek ilerleyemeyeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında porselen tabak almak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında porselen tabak hediye almak hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında porselen tabak yıkamak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir