AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabak hediye almak

Kahve falında porselen tabak hediye almak

Kahve falında porselen tabak hediye almak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, verdiği sözleri tutacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında porselen tabak hediye almak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Kahve falında porselen tabak hediye almak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, gelirinden yana memnun olacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında porselen tabak almak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak yıkamak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir