AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten yardım almak

Kahve falında polisten yardım almak

Kahve falında polisten yardım almak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı yollara gireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, hakkını yedirtmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında polisten yardım almak gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Kahve falında polisten yardım almak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten yardım istemek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında polisin yardım ettiğini görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise yardım etmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis şapkası görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında polislere yakalanmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında polisten korkmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir