AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten korkmak

Kahve falında polisten korkmak

Kahve falında polisten korkmak kalben çok rahat edileceğine, rızkının azalacağına, yeni mallara kavuşacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında polisten korkmak gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında polisten korkmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinden korkmak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir hayvandan korkmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında azrailden korkmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında korkmak konuşamamak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, gelirinin daimi olacağına işaret eder.

Kahve falında gök gürültüsünden korkmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işarettir.

Kahve falında iğneden korkmak yaşamına heyecan ve renk geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir