AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise yardım etmek

Kahve falında polise yardım etmek

Kahve falında polise yardım etmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında polise yardım etmek gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında polisten yardım almak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisin yardım ettiğini görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise yardım etmek hasadının tarlasında kalacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına alamet eder.

Kahve falında polisten yardım istediğini görmek sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında polisten yardım istemek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis okulu görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında polis araması görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında silahlı polisler görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir