AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten bir şey almak

Kahve falında polisten bir şey almak

Kahve falında polisten bir şey almak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, eskileri yâd edeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisten bir şey almak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında polisten bir şey almak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında polisle dövüşmek geleceğinizin güzel olacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında polis olmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında polisten korkmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polise telefon etmek mallarının artacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında polisle uğraşmak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında polis görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir