AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislerle kavga etmek

Kahve falında polislerle kavga etmek

Kahve falında polislerle kavga etmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, günahların af olacağına, enerjisini toplayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polislerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Kahve falında polisle kavga etmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında polislerle kavga etmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işarettir.

Kahve falında kendini polis olarak görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, içsel güvensizliklerinize işarettir.

Kahve falında tabanca ve polis görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisten tokat yemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında polisten para almak borçlanılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında vurulan polis görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir