AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulan polis görmek

Kahve falında vurulan polis görmek

Kahve falında vurulan polis görmek güzellik ve hayır geleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kötü yollara gireceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vurulan polis gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında vurulan polis görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, tecrübe sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulup ölmediğini görmek büyük kazançlar getireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında birini vurulmuş görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş birini görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet eder.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı vurulmuş görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir