AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini polis olarak görmek

Kahve falında kendini polis olarak görmek

Kahve falında kendini polis olarak görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini polis olarak gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Kahve falında özel harekat polisi görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak stres içinde günler geçireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından öldürülmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birini polis olarak görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis yakalanmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, geçiminin güçleşeceğine delalettir.

Kahve falında araba sürerken polise yakalanmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok polis görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir