AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle kavga etmek

Kahve falında polisle kavga etmek

Kahve falında polisle kavga etmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kafasının karışacağına yorulur.

Kahve falında polisle kavga etmek gördüyseniz:

  • Değişim, değişiklik, farklı deneyimler söz konusu olabilir.

Kahve falında polisle kavga etmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polislerle kavga etmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis ve karakol görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında trafik polisi olmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında polis dövmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini polis olarak görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir