AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, böylece hayatından memnun olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir.

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında polislerle kavga etmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında polisle kavga etmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisin yardım ettiğini görmek canlanacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polise şikayet edilmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında polisin ateş ettiğini görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir