AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislerden kaçtığını görmek

Kahve falında polislerden kaçtığını görmek

Kahve falında polislerden kaçtığını görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, itibarının ve makamının artacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kar elde edileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Kahve falında polislerden kaçtığını gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında polis kaçtığını görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında polislerden kaçtığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine inanılır.

Kahve falında polisten silah almak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istediği noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini polis olmuş görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis elbisesi giydiğini görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis arabası sürmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında atlı polis görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına yorulur.

Kahve falında vurulan polis görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir