AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis arabası sürmek

Kahve falında polis arabası sürmek

Kahve falında polis arabası sürmek kazancında artış olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis arabası sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Kahve falında polis arabası sürmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında polis arabası görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalettir.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis arabasına çarpmak kazancının bereketleneceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında polis ve polis arabası görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten arabayla kaçmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir