AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini polis olmuş görmek

Kahve falında kendini polis olmuş görmek

Kahve falında kendini polis olmuş görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kendini polis olmuş gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağlayan polis görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis ve para görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, ne yöne gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda polis görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisten gizlenmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında polisleri görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genç polis görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında polis olduğunu görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis amiri görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir