AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle konuştuğunu görmek

Kahve falında polisle konuştuğunu görmek

Kahve falında polisle konuştuğunu görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işarettir.

Kahve falında polisle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Kahve falında polisle konuştuğunu görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında polisin elini tutmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Kahve falında polise ulaşamamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında polis çağırmak görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini polis görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının polis olduğunu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve polis çağırmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalettir.

Kahve falında polis sireni duymak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir