AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin elini tutmak

Kahve falında polisin elini tutmak

Kahve falında polisin elini tutmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında polisin elini tutmak gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında polisin elini tutmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında polisin elinde silah görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini elini tutmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında güvercini elinde tutmak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın elini tutmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde makas tutmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerini tutmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir