AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının polis olduğunu görmek

Kahve falında başkasının polis olduğunu görmek

Kahve falında başkasının polis olduğunu görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının polis olduğunu gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek işinde dar boğaza gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında polise ifade vermek şansın kapanacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında polisle uğraşmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis çağırdığını görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında polis sireni duymak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işaret eder.

Kahve falında polis sınavını kazanmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında kendini polis olmuş görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında polisi telefonla aramak tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir