AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık polis görmek

Kahve falında kalabalık polis görmek

Kahve falında kalabalık polis görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, rütbesinin yükseleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık polis gördüyseniz:

  • Diğerleriyle uyumlu hareket edebilmek için çok fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kalabalık polis görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, aydınlanacağına işarettir.

Kahve falında polis ve kalabalık görmek istediği makama geleceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis kalabalığı görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise teslim olmak anne baba duası alacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında polisle dövüşmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda polis görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işarettir.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek yollarını ayıracağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir