AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise çarpmak

Kahve falında polise çarpmak

Kahve falında polise çarpmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıhhat ve moral bulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, elinize para geçeceğine yorulur.

Kahve falında polise çarpmak gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Kahve falında polise çarpmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis arabasına çarpmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında arabayla adama çarpmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başını yere çarpmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğa araba çarpmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanlara çarpmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadına çarpmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediye arabayla çarpmak de elinin bollaşacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir