Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak

Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sımsıkı el tutmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sımsıkı sarıldığını görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sımsıkı sarılmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top