Kahve falında ellerini tutmak

Kahve falında ellerini tutmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, patron olunacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ellerini tutmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanın elini tutmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet eder.

Kahve falında bir kızın elini tutmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kuran elinde tutmak elinin darlıktan kurtulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak çok iyi bir duruma geleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbini elinde tutmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği birinin elini tutmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top