AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis okulu görmek

Kahve falında polis okulu görmek

Kahve falında polis okulu görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis okulu gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Kahve falında polis okulu öğrencisi görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis okuluna gittiğini görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında polis okulu görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis okuluna gitmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis okulunu kazanmak onlara hayrının dokunacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis okulu kazanmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, günah işlemekten korunacağına yorulur.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek gelirin tükeneceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir